Виробничо-технологічна практика є обов’язковим елементом підготовки здобувачів освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти, незалежно від форми навчання.


Студенти 2-го курсу захищали знання та вміння, отримані під час проходження цієї практики. Метою виробничо-технологічної практики є закріплення теоретичних знань, отриманих у рамках професійної та практичної підготовки, а також оволодіння основами технологічної, управлінської та фінансово-економічної діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства.


Керівництво практикою здійснювала доцентка, кандидатка географічних наук Громик Оксана. Усі студенти виконали поставлені завдання, своєчасно оформили та подали звіти, підготували презентації за результатами практики і гідно відповідали на всі поставлені запитання.


Об'єктами проходження практики стали провідні заклади готельно-ресторанного бізнесу Волинської області, серед яких: ГРК «Makis», ГРК «Zagorod», Art Хостел-готель «Адреналін», ГРК «Noble Boutique Hotel», ГРК «Рестпарк» та інші.


Студенти поділилися своїми враженнями, здобутими знаннями та досвідом, отриманими під час проходження практики. Усі магістри освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» продемонстрували високий рівень професійної підготовки та фахової готовності.