Перейти до основного вмісту

ОГОЛОШЕННЯ


Відповідно до програми акредитації ОПП «Крафтові харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології – 7 жовтня 2025 року о 16:10 год відбудеться відкрита зустріч з членами експертної групи НАЗЯВО.
Запрошуємо на зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу.

Відкрита зустріч з експертами: ID 58847 Луцький національний технічний університет, ОП "Крафтові харчові технології"

Час: 7 Жовтня 2025 16:10

Підключитись до конференції Zoom:

https://us04web.zoom.us/j/77693215803?pwd=yxkVX0dh8f5gnNyhXkXmDV2GUnnIwI.1

Ідентифікатор конференції: 776 9321 5803

Код доступу: 2025