Перейти до основного вмісту

У межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» у навчальній лабораторії «Studyon cafe»  студенти групи ГРС-21 провели майстер-клас на тему: «Технологія приготування холодних страв та закусок».

Здобувачі приготували: «Канапе з салом та малосольним огірком», «Святкова закуска»,  «М’ясна закуска», «Примха панянки» та інші.  Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Оксана Громик пояснила технологію приготування та закцентувала увагу на необхідності споживання смачних закусок, адже вони необхідні для збудження апетиту перед основною стравою та активізації травлення.

ТГРСТГРС

Головне правило сучасної подачі – це мінімалізм і простота. Нехай це всього лише два-три інгредієнта на тарілці, але вони добре поєднуються між собою і дійсно приносять смакову насолоду.

На завершення заняття здобувачі освіти влаштували дегустацію виготовлених власноруч закусок. У процесі навчання студенти  отримують глибокі теоретичні та практичні знання,  вдосконалюючи необхідні професійні компетенції за обраним напрямом.  

 

ТГРСТГРСТГРС

Оксана Громик, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи