Перейти до основного вмісту

Україна багата на свої звичаї, проте сучасні традиції заокеанських свят приваблюють молодь. Для студентів це хороша можливість разом повеселиться та цікаво провести час.

Здобувачі освіти зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» групи ГРС-11, в межах проведення навчальних дисциплін,  озброївшись знаннями на території лабораторії «Study on cafe» випікали, декорували тематичне печиво. Вони із захопленням розкривали перед собою нові можливості кондитерського мистецтва. 

туризмтуризмтуризм

Христинчик Дарина місила тісто, Колотюк Ольга, Рябчук Вікторія формували вироби. На декількох локаціях готувалось різні види печива:  «Павучки з арахісовою пастою», «Пальці», «Гарбузи», «Зуби», «Привиди». Фінчук Анастасія, Варич Інна  реалізували свій  художній талант та креативні ідеї при декоруванні печива. Неймовірний аромат кондитерської випічки розлетівся залами університету.

Доцент Оксана Громик контролювала усі особливості технології виробництва кондитерської продукції із різних видів тіста. Акцентувала увагу студентів на оздоблювальних та прикрашальних напівфабрикатах.

туризмтуризмтуризмтуризм

На закінчення заняття здобувачі освіти влаштували дегустацію смаколиків. Частину випічки студенти зголосилися реалізувати, а всі вилучені кошти з продажу - передати  на допомогу ЗСУ.

Проведення таких заходів дає можливість поглибити теоретичну основу і практичні навички та вдосконалювати  професійні фахові компетенції навчальних дисциплін.

туризмтуризмтуризмтуризм

 

Оксана Громик, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи