Перейти до основного вмісту

6 лютого 2024 року на кафедрі харчових технологій та хімії відбулося обговорення освітніх програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології зі здобувачами цих програм. 

Харчові технології

На зустрічі, крім здобувачів, були присутні члени груп забезпечення освітніх програм та викладачі випускової кафедри. Гаранти ОП «Харчові технології» доц. Володимир Сай та ОПП «Крафтові харчові технології» проф. Ігор Дударєв ознайомили здобувачів з особливостями цих програм та акцентували увагу на освітніх компонентах, які забезпечують досягнення програмних результатів навчання.

Харчові технологіїХарчові технології


Доц. Ірина Тараймович розповіла про започаткування нової освітньої програми на бакалаврському рівні вищої освіти «Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини». Проф. Ігор Дударєв розповів про існуючу можливість для здобувачів навчатися за дуальною формою навчання та позитивний досвід реалізації такої форми навчання в межах освітніх програм за спеціальністю 181 Харчові технології. Також гаранти наголосили на важливості участі здобувачів в опитуваннях щодо якості освітнього процесу в ЛНТУ та можливостях щодо внутрішньої і зовнішньої мобільності, які пропонує ЛНТУ.

Харчові технології

Здобувачі активно долучилися до обговорення освітніх програм. Поміж їх пропозицій, зокрема, були: доцільність вивчення технологій безглютенових і безлактозних харчових продуктів, збільшення кількості екскурсій на підприємства галузі, вивчення англійської мови за професійним спрямуванням. Студентів першокурсників цікавили особливості процедури вибору вибіркових освітніх компонент, на що гаранти дали вичерпні відповіді.

Харчові технології

У кінці зустрічі гаранти звернули увагу здобувачів на можливість внесення пропозицій та зауважень щодо освітніх програм, проєкти яких розміщені у відкритому доступі на сайті ЛНТУ, через електронну пошту кафедри.

 

Інформацію підготував 

Ігор ДУДАРЄВ