Перейти до основного вмісту

Магістрантка освітньої програми Харчові технології та ресторанне господарство, що на кафедрі ТОПВ, Юлія Полюхович взяла участь у програмі академічної мобільності та побувала у фаховій літній школі в Польщі.

Дівчина поділилася своїми враженням та розповіла про міжнародний досвід співпраці.

мобільністьмобільністьмобільність

«Я мала нагоду бути учасником програми міжнародної академічної мобільності Summer school «Economic, ecological and social aspects of food waste», яка проходила на базі University of Rzeszów. Це про час, який відкриває для нас нові можливості та знання.

Двотижневий навчально-практичний курс у поєднанні з відпочинком та активностями.

Ми мали можливість ознайомитися із навчальною базою університету, новітніми лабораторіями. Також пройшли практичні майстер- класи із приготування комбучі, чипсів із бананової шкірки, які за смаком нагадують бекон.

мобільністьмобільність

Неабиякий досвід для нас, це можливість навчитися готувати компост для переробки натуральних відходів. Здається, ніби проста річ, але все ж, неоціненно важлива для збереження екології нашого світу. Як і для кожного учасника програми найяскравіші враження - це подорожі. Підняття на гору Tarnica, ознайомлення із культурою та традиціями Польщі, різноманітні інтерактиви: усе це доповнювало наш насичений та захоплюючий час, проведений у гостинній країні.

Дякую керівництву університету та керівникам програми за можливість розвиватися та насолоджуватися світом».

мобільністьмобільність