Перейти до основного вмісту

Студенти та викладачі одразу двох факультетів: митної справи, матеріалів та технологій і бізнесу та права взяли участь у неформатному воркшопі.

Вони відвідали найсмачніший ресторан Луцька Cafe de Vino і завдяки його власниці - чарівній та надзвичайно професійній Катерині Дирко, технічному бюро «A-Skill» стали учасниками науково-практичного воркшопу «Правові основи системи НАССР у ресторанному господарстві».

Ініціатором заходу є доцент кафедри права Олександра Філюк, яка окреслювала правові питання впровадження цієї системи.

воркшопворкшопворкшопворкшоп

Студенти та викладачі ФММТ: професори Дударєв І.М., Ягелюк С.В., Матвійчук Л.Ю., Ткачук В.В. (ОП Харчові технології та готельне господарство, Товарознавство та експертиза в митній справі, Готельно-ресторанна справа) мали можливість отримати відповіді на запитання щодо практичних апектів застосування НАССР , прослухати реальні кейси та деталі, пройти на кухню найсмачнішого закладу міста та оцінити як дотримуються усіх норм та вимог та як на ділі, а не на словах,  впроваджують дану систему аналізу ризиків задля забезпечення безпечного функціонування закладу харчування.

Надихає, коли люди працюють, вкладаючи частинку серця, тоді усе бездоганно! Саме такі враження залишилися у наших здобувачів вищої освіти та викладачів!

воркшопворкшопворкшопворкшопворкшопворкшоп

Валентина Ткачук, декан ФММТ