Перейти до основного вмісту

ГастроМАНДРИ: студенти ЛНТУ відвідали ТОВ «ВОЛИНЬАГРОПРОДУКТ»

У Луцькому НТУ продовжуються справжні ГастроМандри студентів ОП 241 «Готельно-ресторанна справа». Цього разу ознайомлення із виробничими потужностями краю відбулося під гаслом «Є на світі золоті слова – ХЛІБ усьому ГОЛОВА».

Так, студенти другого курсу ОП 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи відвідали ТОВ «ВОЛИНЬАГРОПРОДУКТ». На виробництві вони ознайомилися з особливостями  теплового обладнання сфери обслуговування, продегустували хлібобулочні вироби, провели дослідження якості виготовленої продукції та проаналізували органолептичні показники лавашу.

Студентський візит відбувся в рамках  вивчення дисциплін «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства», «Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства», «Експертиза безпеки послуг готельно-ресторанного господарства».

Кафедра туризму та ГРС