Перейти до основного вмісту

Професор Луцького НТУ – член редколегії журналу «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації»

Доктор економічних наук, професор, в.о. завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Оксана Полінкевич є членом редколегії журналу «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації». 

Він включений до Переліку наукових фахових видань України (категорія «Б») відповідно до наказу МОН України від 28.12.2019 №1643 за спеціальностями: 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа». Засновником журналу є Київський національний університет культури і мистецтв.

Науковий журнал «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» є науковим рецензованим виданням відкритого доступу, що публікує статті з висвітлюванням основних напрямів розвитку ресторанної та готельної справи, а саме: харчові технології, стратегічний та інноваційний розвиток закладів готельно-ресторанного бізнесу; актуальні питання кулінарології, еногастрономії, кулінарної етнології та сервісології; теоретичні та практичні аспекти впровадження харчових технологій функціонального призначення; питання екології харчування та надання готельно-ресторанних послуг; економіка, маркетинг, менеджмент, конкурентоспроможність, сучасні інформаційні та комунікативні технології в готельно-ресторанній справі.

Головна мета журналу – сприяння розвитку наукових досліджень у харчових технологіях та готельно-ресторанній справі.

Науковий журнал відображається в наступних базах даних: BASE, Crossref, DOAJ, GoogleАкадемія, OpenAIRE, Polska Bibliografia Naukowa (PBN), ResearchBib, ROAD: довідник наукових ресурсів відкритого доступу, Scilit, Index Copernicus Journals Master List, Journal Factor, Ulrich's Periodicals Directory, WORLDCAT, Національна бібліотека України імені В.І.Вернадського, Наукова періодика України (УРАН).

Більш детально за посиланням http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/

Співпраця з науковим журналом посилить науково-дослідницький рівень та професійну підготовку фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Викладачі та студенти отримають неоціненний досвід та ознайомляться із найактуальнішими проблемами готельно-ресторанної справи не лише на вітчизняному ринку, але й зарубіжному.

Запрошуємо усіх бажаючих до опублікування результатів досліджень у сфері Готельно-ресторанної справи та харчових технологій!

Оксана Полінкевич, д.е.н., проф., в.о. завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи