Перейти до основного вмісту

Студенти готельно-ресторанної справи показали свою «кондитерську» майстерність

24 березня 2021 року  студенти груп ГРС-41, 42 під керівництвом доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Оксани Громик  практикували  навички особливостей технології готової кондитерської продукції.  На занятті обговорювались особливості технології виробництва кондитерської продукції та обгрунтування умов і режимів їх зберігання й реалізації. 

Аналізували оздоблення напівфабрикатів, асортимент та технологічне призначення, виявляли новітні тенденції в розвитку ринку кондитерської продукції, зокрема: розширення виробництва нових товарів, цукрових кондитерських виробів, що містять плоди, ягоди, горіхи, зростання попиту на органічні солодощі.

Студенти набули компетенцій у специфіці професійної діяльності, здатності розробляти нову продукцію та виявляти, визначати й оцінювати ознаки, властивості і показники якості продукції. Крім того, продемонстрували практичні вміння та навички, теоретичні знання з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» та здобули програмні результати навчання щодо  розробки нової продукції, здійснення ефективного контролю якості продуктів.

 «Нам дуже сподобався такий формат заняття, адже важливо стежити за новими трендами у своїй галузі і вміти своєчасно підлаштовуватися під них. Здобуті компетенції стануть у пригоді  під час професійної діяльності», -  зазначила Валентина Сьомак.

Під час технологічного процесу оздоблення готової кондитерської продукції студенти проявили зацікавленість і активність, безпосередньо брали участь в ньому, набуваючи цікавого досвіду і комунікаційних навичок (soft skills).

Валентина  Сьомак, ст. гр. ГРС-42

Оксана Громик, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи