Перейти до основного вмісту

У Луцькому НТУ провели майстер-клас зі способів оформлення та подачі морозива

Днями доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ Ларисою Поліщук було проведено майстер-клас на тему: «Технологічний процес приготування морозива. Демонстрація способів оформлення та подавання».

Серед учасників заходу здобувачі першого (бакалаврського) рівня, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». Мастер-клас відбувся на базі навчальної лабораторії «Ресторан».

Під час подання матеріалу, висвітлено питання технології виготовлення морозива, його види, особливості та властивості.

Навчальний матеріал був підібраний відповідно до робочої програми з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». Викладачем запропоновано подати студентами шість різноманітних варіантів морозива та продемонструвати варіації способів його оформлення, з чим вони справилися на відмінно. Ефективність майстер-класу була зумовлена вдалою комбінацією поєднання теоретичного матеріалу з практичною роботою студентів.

На майстер-класі були присутні: завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, професор Оксана Полінкевич, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Інна Тищук, студенти групи ГРС-21.

Захід передбачав прогресивний інноваційний формат закріплення теоретичних знань на практиці та креативність. Студенти у формі діалогу активно брали участь в обговоренні важливості подачі морозива з урахуванням уподобань та смаків споживачів, визначили цільову групу, наводили приклади щодо розробки нових назв морозива.

До розробки нових видів морозива та способів їхньої подачі долучалися студенти Дмитро Будько, Олександр Іщук, Павло Мазурчук, Роман Ціпан.

Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Лариса Поліщук