Перейти до основного вмісту

Шановні студенти першого та другого курсу спеціальності «Харчові технології»

За підтримки студентської ради факультету митної справи, матеріалів та технологій студенти спеціальності «Харчові технології» ініціювали створення ТЬЮТОРІУМА, де студенти-відмінники старших курсів будуть допомагати «першачкам» у навчанні. Зокрема, розібратися із теоретичним матеріалом, допомагати у виконанні практичних та лабораторних робіт, курсових робіт, а також у підготовці до іспитів із низки дисциплін.

Допомога за принципом «студент ? студенту» сприятиме кращому засвоєнню навчального матеріалу студентами молодших курсів та відпрацюванню студентами старших курсів професійних та комунікативних навичок, які знадобляться випускникам спеціальності «Харчові технології» в їхній професійній діяльності.

У весняному семестрі 2021 року плануються такі тьюторіуми:

1. Тьюторіум із дисциплін хімічного блоку.

Проводять студенти  Софія Стрілецька (гр. ХТ-31) та Андрій Гринюк (гр. ХТ-31).

2. Тьюторіум із технологій харчових і переробних виробництв.

Проводять студентки Ірина Клевака (гр. ХТ-41) та Юлія Полюхович (гр. ХТ-41).

3. Тьюторіум із виконання розрахункових та курсових робіт.

Проводять студентки Вікторія Пешко(гр. ХТм-11), Юлія Коржик та Анастасія Супрунець (гр. ХТ-31).

Усі тьюторіуми будуть проводитися двічі на місяць (друга та четверта середа місяця) в ауд. 144 (корпус B), початок о 16-10. У разі дистанційної форми навчання тьюторіуми будуть проводитися онлайн в Zoom або GoogleMeet згідно розкладу. Посилання на підключення будуть розсилатися через Viber-групи.

Підготувала Юлія Коржик