Шановні студенти першого та другого курсу спеціальності «Харчові технології»
За підтримки студентської ради факультету митної справи, матеріалів та технологій студенти спеціальності «Харчові технології» ініціювали створення ТЬЮТОРІУМА, де студенти-відмінники старших курсів будуть допомагати «першачкам» у навчанні. Зокрема, розібратися із теоретичним матеріалом, допомагати у виконанні практичних та лабораторних робіт, курсових робіт, а також у підготовці до іспитів із низки дисциплін.
Допомога за принципом «студент ? студенту» сприятиме кращому засвоєнню навчального матеріалу студентами молодших курсів та відпрацюванню студентами старших курсів професійних та комунікативних навичок, які знадобляться випускникам спеціальності «Харчові технології» в їхній професійній діяльності.
У весняному семестрі 2021 року плануються такі тьюторіуми:
1. Тьюторіум із дисциплін хімічного блоку.
Проводять студенти Софія Стрілецька (гр. ХТ-31) та Андрій Гринюк (гр. ХТ-31).
2. Тьюторіум із технологій харчових і переробних виробництв.
Проводять студентки Ірина Клевака (гр. ХТ-41) та Юлія Полюхович (гр. ХТ-41).
3. Тьюторіум із виконання розрахункових та курсових робіт.
Проводять студентки Вікторія Пешко(гр. ХТм-11), Юлія Коржик та Анастасія Супрунець (гр. ХТ-31).
Усі тьюторіуми будуть проводитися двічі на місяць (друга та четверта середа місяця) в ауд. 144 (корпус B), початок о 16-10. У разі дистанційної форми навчання тьюторіуми будуть проводитися онлайн в Zoom або GoogleMeet згідно розкладу. Посилання на підключення будуть розсилатися через Viber-групи.
Підготувала Юлія Коржик