Перейти до основного вмісту

У рамках договору про співпрацю між Луцьким національним технічним університетом та Національним університетом харчових технологій 27 березня 2024 року відбулася онлайн-лекція д.т.н., проф., проф. кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології (ОПП «Крафтові харчові технології») на тему «Особливості управління проєктами при будівництві цехів крафтових харчових виробництв». 
 

ФММТ ФММТ


Крім здобувачів, які вивчають в межах освітньої програми дисципліну «Інжиніринг інфраструктури крафтових харчових виробництв», на лекції були присутні в.о. завідувача кафедри харчових технологій та хімії д.т.н., проф. Ігор Дударєв, к.т.н., доц. Володимир Сай та к.т.н., доц. Ірина Тараймович, а також здобувачі інших освітніх програм спеціальності 181 Харчові технології.

ФММТ ФММТ ФММТ


Метою лекції було набуття здобувачами поглиблених знань, що дозволяють кваліфіковано приймати рішення з управління проєктами з інжинірингу крафтових харчових виробництв у межах визначеного бюджету. Під час лекції розглянуті питання передпроєктного інжинірингу систем опалення, вентиляції та кондиціювання виробничих й побутових приміщень крафтових виробництв. Також були розглянуті методичні підходи до ухвалення рішень з розроблення концепції проєкту, його структуризації та оцінювання.

ФММТ ФММТ


У кінці лекції проф. Ігор Дударєв подякував проф. Олегу Кузьміну за прочитану лекцію та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.    

 

Матеріал підготував

Ігор ДУДАРЄВ