Перейти до основного вмісту

9 лютого із робочим візитом до ЛНТУ завітала начальник відділу туризму та курортів Волинської обласної військової адміністрації Слободюк Інна.

Зустріч була присвячена питанню налагодженню більш тісної співпраці в напрямку розвитку туризму та індустрії гостинності краю, написанню спільних проєктів, проведенню навчань для територіальних громад тощо. Слободюк Інна також презентувала каталог «Гастрономічні традиції Волині», який розроблений відділом туризму та курортів ОВА, за редакцією кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ. Такий продукт є результатом спільної роботи облдержадміністрації та фахівців ЛНТУ й спрямований на підвищення рівня ефективності роботи науковців для вирішення регіональних потреб.

туризмтуризмтуризм

Впродовж зустрічі учасники також обговорили особливості та напрямки покращення ОП, за якими здійснюється підготовка фахівців на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи. До слова, це ОП «Туризм», ОП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти;  ОП «Туризм», ОП «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти; ОП «Індустрія туризму та гостинності» рівня PhD. Інна Слободюк  висловила думку, що підготовка фахівців таких спеціальностей є необхідною та важливою для Волинської області і слугує основою для якісної презентації туристичного потенціалу краю.

туризмтуризм

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи