Перейти до основного вмісту

Студентка третього курсу ОП Готельно-ресторанна справа Дар’я Осипчук, під керівництвом професора Оксани Полінкевич виборола третє місце у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science» за напрямом Туризм та готельно-ресторанна справа. 

Конкурс

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До другого етапу конкурсу за напрямом Туризм та готельно-ресторанна справа з конкурсною позицією 89,5 балів було допущено Дар’ю Осипчук. У рейтингу вона посіла 6 місце серед 9 переможців 1 етапу, поряд з Одеським національним технологічним університетом, Національним університетом харчових технологій, Львівським національним університетом імені Івана Франка, Національним університетом біоресурсів і природокористування, Державним університетом Житомирська політехніка, Львівським національним університетом природокористування, Академія економічних наук Молдови.

Конкурс Конкурс


У першому турі було подано 36 наукових робіт. Їх було прорецензовано членами журі та обговорено на онлайн засіданнях. За кожним напрямом Туризм та готельно-ресторанна справа були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу (9 наукових робіт).

Конкурс


До складу журі конкурсу 2023 року увійшли 19 спеціалістів-науковців, з них 11 з 22 зарубіжних країн: Румунія, Греція, Грузія, Польща, Словаччина, Естонія, Молдова, Великобританія, Литва, Латвія.

31 березня 2023 року відбувся другий етап конкурсу, у якому Дар’я Осипчук зайняла третє місце.

конкурсконкурс

Оксана Полінкевич, завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та логістики