В межах проведення тижня кафедри технологій і обладнання переробних виробництв ЛНТУ 13 жовтня 2023 р. відбувся круглий стіл «Новітні технології зберігання і переробки зернових продуктів» на базі ТзОВ «Волинь-зерно-продукт» ТМ ВІЛІЯ.
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_6495.jpeg)
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_6496.jpeg)
Від компанії виступили головний технолог переробного виробництва Дмитро Сторожук, менеджер з підбору персоналу Наталія Коваль та інженер з охорони праці Сергій Соколов, які розповіли про підприємство, його шлях становлення та нагальні проблеми. Особлива увага була приділена інноваційним технологіям при переробці зерна на борошно та крупи.
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_6497.jpeg)
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_6498.jpeg)
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_6499.jpeg)
На закінчення зустрічі, викладачів кафедри та студентів ознайомили з роботою сучасного мукомельного обладнання, яке першим встановили в Україні на фірмі «Волинь-зерно-продукт».
Кафедра ТОПВ