Перейти до основного вмісту

В межах проведення тижня кафедри технологій і обладнання переробних виробництв ЛНТУ 13 жовтня 2023 р. відбувся круглий стіл «Новітні технології зберігання і переробки зернових продуктів» на базі ТзОВ «Волинь-зерно-продукт» ТМ ВІЛІЯ.

ТОПВ ТОПВ


Від компанії виступили головний технолог переробного виробництва Дмитро Сторожук, менеджер з підбору персоналу Наталія Коваль та інженер з охорони праці Сергій Соколов, які розповіли про підприємство, його шлях становлення та нагальні проблеми. Особлива увага  була приділена інноваційним технологіям при переробці зерна на борошно та крупи. 
 

ТОПВТОПВТОПВ


На закінчення зустрічі, викладачів кафедри та студентів ознайомили з роботою сучасного мукомельного обладнання, яке першим встановили в Україні на фірмі «Волинь-зерно-продукт».

Кафедра ТОПВ