Перейти до основного вмісту

На кафедрі харчових технологій та хімії ЛНТУ 29 лютого 2024 року проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 Харчові технології.

Участь в олімпіаді брали здобувачі вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології.

Харчові технологіїХарчові технології


Переможцями олімпіади стали студентки: І місце – Ольга Федина (група ХТ-31), ІІ місце – Ірина Хвисюк (група ХТ-31), ІІІ місце – Вікторія Омельчук (група ХТ-31). Переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 Харчові технології були нагороджені грамотами.

Вітаємо переможців олімпіади та бажаємо подальших успіхів у навчанні!

Харчові технологіїХарчові технології


Підготувала 

Ірина ТАРАЙМОВИЧ