На кафедрі харчових технологій та хімії ЛНТУ 29 лютого 2024 року проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 Харчові технології.
Участь в олімпіаді брали здобувачі вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології.
Переможцями олімпіади стали студентки: І місце – Ольга Федина (група ХТ-31), ІІ місце – Ірина Хвисюк (група ХТ-31), ІІІ місце – Вікторія Омельчук (група ХТ-31). Переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 Харчові технології були нагороджені грамотами.
Вітаємо переможців олімпіади та бажаємо подальших успіхів у навчанні!
Підготувала
Ірина ТАРАЙМОВИЧ