Перейти до основного вмісту

Як готельно-ресторанники Луцького НТУ готували страви з гарбуза

До дня святкування Halloween, в рамках дисципліни ресторанний сервіс та гостинність, кафедра туризму та готельно-ресторанної  справи Луцького національного технічного університету провела практично-оглядове заняття із презентацією страв від студентів спеціальності готельно-ресторанної справи. Примітно, що основним інгридієнтом смаколиків став символ Дня всіх святих – традиційний український гарбуз.

Студенти приготували деруни з гарбуза, овочеве рагу з куркою та гарбузові кекси. Під час презентації дівчата розповіли коротку історію про шлях такого овоча як гарбуз до України, рецепти кожної із презентованих страв та специфіку їх приготування.

Водночас, одним із завдань студенток був підрахунок собівартості приготованого продукту з урахуванням прибутку, а також оформлення столу та цікава подача.

По завершенню презентації, члени журі у складі викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи продегустували представлені страви та визначили своїх фаворитів.

Олена Третяк, інформаційний відділ Луцького НТУ

Більше фото тут: https://www.facebook.com/pg/LutskNationalTechnicalUniversity/photos/?tab=album&album_id=1365163750304338