Перейти до основного вмісту

Як тепло пахне хліб!

7 жовтня студентам груп МО-31 та МК-11 (факультет бізнесу) поталанило побувати на екскурсії у ПАТ «Теремно-хліб». І хоч день зустрів нас першим морозним повітрям цього року, стало тепло від приємного запаху хлібних виробів у повітрі, коли ми наближалися до підприємства.

Вкотре прослухавши інструктажі з правил поводження, одягнувши спеціальний одяг, нас провели до виробничих приміщень. Детально про роботу хлібокомбінату, про технології виробництва нам розповіла головний технолог заводу Валентина Семенівна.

Звісно, одним з найприємніших моментів екскурсії була дегустація. Якою ж смачною є шкоринка тільки-но спеченого хліба! Та й загальна майстерність працівників вражає, особливо процес плетіння булок. Нам були проведені майстер-класи, і варто зазначити, що сформовані вироби виходили за лічені секунди з-під їхніх рук, що дуже приємно подивувало нас.

 


Продукція ПАТ «Теремно-хліб» є не лише смачною, корисною (тому що у виробництві широко застосовується технологія бездріжджового тіста), а й надзвичайно різноманітною, оскільки  140 найменувань товару, що представляється заводом – це досить не мало.

 

Приємним був і той факт, що нас було запрошено на роботу у ПАТ «Теремно-хліб». І на нас, як майбутніх кваліфікованих працівників, там чекає ще чимало роботи.

Ми дякуємо за сприяння у проведені екскурсії деканату, керівництву ПАТ «Теремно-хліб», кураторам Ірині Абрамовій та Аллі Тендюк. І сподіваємося, що це далеко не остання екскурсія нашої групи!

Олена Гнатюк,
студентка групи МО-31