Перейти до основного вмісту

Вже стало традицією проведення занять з дисципліни «Технології легкої промисловості» для студентів 1 курсу спеціальності 182 у виробничих умовах ПрАТ «Едельвіка».


Студенти познайомилися з одним із найбільших підприємств Волині та України в галузі легкої промисловості, на якому виготовляють широкий асортимент тканин а також колекції вишиваного одягу та домашнього текстилю, що користується попитом не лише в Україні, але й за кордоном.

Начальник виробництва ПрАТ «Едельвіка» Ольга Остапчук ознайомила студентів з роботою експериментальної лабораторії та сучасного обладнання, яке застосовують для виготовлення та оздоблення тканин, також було продемонстровано роботу вишивального та швейного обладнання.

Студенти мали змогу поставити запитання щодо особливостей організації та роботи підприємства, на які отримали вичерпні та цікаві відповіді.
 

Щиро дякуємо керівництву ПрАТ «Едельвіка» а також Остапчук Ользі за проведення цікавої пізнавальної екскурсії та можливість «занурити» студентів у реальні умови роботи сучасного підприємства!

Факультет митної справи, матеріалів та технологій

Кафедра технологій легкої промисловості