У межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» у навчальній лабораторії «Studyon cafe» студенти групи ГРС-21 провели практичне заняття на тему: «Технологія приготування фруктово-ягідного зефіру».
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/12_7.jpg)
Здобувачі приготували яблуневий, полуничний та чорничний зефір на живому білку. Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Оксана Громик пояснила технологію приготування та закцентувала увагу на найчастіших помилках. Здобувач Шайдурова Софія вдосконалила навички приготування пюре і дізналась як готувати зефір без термометра і перевірки на нитку. Головенко Владислава та Карпюк Богдан проводили відсадку кондитерських виробів. Досвідчений зефіророб Катерина Фрончко розповіла про те, як запустити у виробництво десерт.
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/1_54.jpg)
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/2%20_3.jpg)
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/3%20_1.jpg)
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/4%20_3.jpg)
На завершення майстер-класу здобувачі освіти влаштували дегустацію виготовлених власноруч кондитерських виробів. У процесі навчання студенти отримують глибокі теоретичні та практичні знання, вдосконалюючи необхідні професійні компетенції за обраним напрямом.
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/5%20_4.jpg)
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/6%20_4.jpg)
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/7%20_2.jpg)
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/8%20_2.jpg)
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/9%20_2.jpg)
![ресторанна справа](/sites/default/files/inline-images/10%20_0.jpg)
Оксана Громик, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи