Перейти до основного вмісту

У межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» у навчальній лабораторії «Studyon cafe»  студенти групи ГРС-21 провели практичне заняття на тему: «Технологія приготування фруктово-ягідного зефіру».

ресторанна справа

Здобувачі приготували  яблуневий, полуничний та чорничний зефір на живому білку.  Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Оксана Громик пояснила технологію приготування та закцентувала увагу на найчастіших помилках. Здобувач Шайдурова Софія вдосконалила навички приготування пюре і дізналась як готувати зефір без термометра і перевірки на нитку. Головенко Владислава та Карпюк Богдан проводили відсадку кондитерських виробів.  Досвідчений зефіророб Катерина Фрончко розповіла про те, як  запустити у виробництво десерт.

ресторанна справаресторанна справаресторанна справаресторанна справа

На завершення майстер-класу здобувачі освіти влаштували дегустацію виготовлених власноруч кондитерських виробів. У процесі навчання студенти  отримують глибокі теоретичні та практичні знання,  вдосконалюючи необхідні професійні компетенції за обраним напрямом.  

ресторанна справаресторанна справаресторанна справаресторанна справаресторанна справаресторанна справа

Оксана Громик, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи