Перейти до основного вмісту

У Луцькому національному технічному університеті на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи вкотре зібралися фахівці індустрії гостинності. У форматі круглого столу обговорили стан та проблеми функціонування галузі в умовах війни, а також актуалізували перспективи післявоєнного відновлення сфер туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

До заходу долучилися директор рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назарій Гусак, начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська та викладачі кафедри.

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

З вітальним словом до учасників звернулася декан факультету митної справи, матеріалів та технологій Валентина Ткачук, а завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила Матвійчук ознайомила присутніх з історією розвитку, динамікою кількості здобувачів та здобутками кафедри, починаючи з 2015 року.

Під час круглого столу окрема увага була зосереджена на обговоренні перспектив розвитку освітніх програм спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна-справа» бакалаврського та магістерського рівнів.

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

Гаранти Полінкевич О.М., Лепкий М.І., Дащук Ю.Є., Сидорук С.В. поінформували присутніх про проведений аналіз освітніх програм та шляхи їх подальшого розвитку й вдосконалення відповідно до сучасних вимог і тенденцій. Окрему увагу було зосереджено на питаннях якості освіти, зокрема необхідності постійного вдосконалення професійної компетентності викладачів, проведення моніторингу якості результатів навчання та ін. В ході роботи круглого столу учасники мали можливість пройти опитування щодо особливостей освітнього процесу, напрямків його покращення на кафедрі. 

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

Обговорення та обмін думками учасників круглого столу дозволили сформувати слушні рекомендації та напрямки покращення презентованих ОП, що в майбутньому дозволить не лише посилити якість, але й підвищити конкурентоспроможність випускників кафедри на ринку праці.

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

круглий стіл

 

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи