Перейти до основного вмісту

16 травня 2023 року директор технічного бюро «A-skill» Анна Чернота та технічний директор Аліна Саць для здобувачів освітніх програм «Харчові технології та ресторанне господарство», «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» провели лекцію-тренінг «Кондитерська: шлях від домашньої кухні до крафтового виробництва». 

ТОПВ

Технічне бюро «A-skill» займається розробленням та впровадженням системи НАССР для HoReCa, магазинів та закладів освіти, плануванням виробничих потужностей, сертифікацією підприємств за стандартами ISO 22000:2018 та ISO 9001:2015, діагностичним аудитом підприємств.

Спікерки поділилися власним досвідом проєктування виробничих потужностей та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР. Представниця компанії Анна Чернота порадила розпочинати розвиток власного харчового чи ресторанного бізнесу з пошуку та підбору належного виробничого приміщення, виконання його зонування, формування асортименту продукції та планування виробничих процесів. 
 

ТОПВТОПВ


Значну увагу здобувачів фахівчиня Аліна Саць звернула на особливості впровадження принципів НАССР у закладах ресторанного господарства та важливості навчання персоналу, а також наголосила на правилах маркування харчової продукції.

Здобувачі та викладачі освітніх програм спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» щиро вдячні команді фахівців технічного бюро «A-skill» за цікаву та змістовну лекцію.

ТОПВ

Світлана ПАНАСЮК