Перейти до основного вмісту

21 листопада 2023 року студенти першого курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа у межах вивчення навчальної дисципліни «Ресторанна справа» відвідали бар «Пʼятниця». Здобувачі освіти ознайомилися з концепцією закладу, асортиментом страв у меню, інноваційним обладнанням у виробничих цехах та з особливостями приготування страв.

Шеф-кухар Богдан та піцейола Роман розповіли про особливості роботи закладу. Адміністратор Анна ознайомивши з роботою бару, наголосила, що ресторанний бізнес адаптувався до викликів війни. 

ГТРСГТРСГТРСГТРС

23 листопада студенти другого курсу у межах вивчення навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» провели практичне заняття на базі ГРК «Maximus». Майстер-клас з приготування  коктейлів виконали Олег Миць (ГРСс-11) та Діана Шкіндер (ГРС-31),  приготувавши  коктейлі: «Слава Україні», «Бандера», «Переливання крові», фірмовий –«Maximus», «Jungle Juice». Здобувачі освіти оглянули ресторан, що налічує 70 посадкових місць та два бенкетних зали. Здобувачі освіти довідалися про професіоналізм кухарів та особливості бездоганного обслуговування, дізнались про тонкощі ресторанного бізнесу, ознайомилися з дизайнерським рішенням комплексу, що поєднує в собі стиль та затишок. Адміністратор комплексу Мирослава запросила студентів на співбесіду з перспективою працевлаштування.

ГТРСГТРСГТРСГТРСГТРСГТРСГТРСГТРС

Доцент  Оксана Громик  акцентувала увагу на тому, що такі заняття є необхідними для здобувачів освіти, оскільки дозволяють забезпечити формування і розвиток фахових компетентностей. Щиро дякуємо керівникам та колективам готельно-ресторанних закладів бару «П'ятниця» та ГРК  «Maximus» за гостинність і професіоналізм!

 

Оксана Громик, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи