Перейти до основного вмісту

21.05.2024 року здобувачі освітніх програм «Харчові технології» та «Крафтові харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології та викладачі цих освітніх програм відвідали з екскурсією ПАТ «Луцьк Фудз». 

Харчові технології


Компанія є українським виробником високоякісної бакалійної продукції під брендами ТМ «Руна», ТМ «Рідний край» та ТМ «Срібниця». За час свого існування компанія ПАТ «Луцьк Фудз» отримала вітчизняне визнання як виробник широкого асортименту корисних і безпечних продуктів харчування високої якості, зокрема соусів, кетчупів, аджик, гірчиці та оцту. Продукція компанії виробляється з натуральної сировини, що забезпечує високий попит на неї не лише в Україні, але й за кордоном.

Під час екскурсії здобувачів ознайомили з технологією виробництва соусів, гірчиць та оцту. Вони мали можливість побачити, яким чином виготовляють якісну та безпечну харчову продукцію на сучасному технологічному обладнанні в соусному та оцтовому цехах підприємства.

Харчові технології

Технологи та інженери компанії, які є випускниками ЛНТУ, поділилися власним досвідом роботи у харчовій галузі та надали рекомендації щодо початку професійної діяльності.

Кафедра харчових технологій та хімії дякує працівникам ПАТ «Луцьк Фудз» за організовану екскурсію та сподівається на подальшу плідну співпрацю.  

 

Матеріал підготував

Ігор ДУДАРЄВ