21 грудня 2023 року на кафедрі ТОПВ відбувся захист комплексних практичних індивідуальних завдань (КПІЗ) з дисципліни «Крафтові харчові технології» (викладач – доц. Ірина Тараймович) здобувачами другого магістерського рівня спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Крафтові харчові технології» денної та заочної форм навчання.
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_0446.jpeg)
Здобувачі презентували розроблені крафтові харчові продукти, акцентуючи увагу на їхніх перевагах порівняно з продуктами, які представлені на ринку. Особливий інтерес та схвальні відгуки від комісії у складі завідувача кафедри ТОПВ Сергія Голячука, гаранта ОПП, доц. Світлани Панасюк, проф. Ігоря Дударєва та доц. Ірини Тараймович отримали розробки: обрядовий хліб (коровай) на заквасках, пісочне печиво з фісташковою пастою, десертний сир з волоськими горіхами, «Шоколадне салямі», «Апельсинова ікра».
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_0441_0.jpeg)
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_0439.jpeg)
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_0440.jpeg)
Члени комісії відзначили високий рівень володіння матеріалом здобувачами, їх здатність до самостійної роботи, використання отриманих теоретичних знань при виконанні практичних завдань, ознайомлення з інноваційними розробками та трендами на ринку харчових продуктів.
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_0442.jpeg)
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_0443.jpeg)
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_0444.jpeg)
![ТОПВ](/sites/default/files/inline-images/IMG_0445.jpeg)
Підготувала
Ірина ТАРАЙМОВИЧ