Перейти до основного вмісту

12 березня 2024 року у м. Львів відбувся кулінарний захід CHEF-CHEF 2024. Участь у події взяла викладач Кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ к.е.н.,доц.. Сидорук Світлана Володимирівна.

Подія року: «Знайомі незнайомці: wow-фактор доступних продуктів» включала лекційно-демонстраційні майстер-класи для кухарів, шеф-кухарів, рестораторів та всіх, хто цікавиться гастрономією. 
 

Туризм


На заході обʼєдналися найцікавіші шеф-кухарі та найкращі експерти, щоб обмінюватися досвідом та розвивати спільноту разом. Практичні воркшопи від найцікавіших шеф-кухарів України: акцент на техніки, рішення, практичні знання; дегустації всіх страв, які готували та презентували спікери; крутий нетворкінг та порція натхнення.

Протягом майстер-класу шефи поділилися власним баченням того, які wow-страви (з цікавими смаками, текстурами, подачами) можна готувати з ніби звичайних, доступних, «не преміальних» продуктів.

ТуризмТуризмТуризмТуризмТуризм


Експерти довели, що емоційний ефект, який страви справляють на гостя, не залежить від високого фуд-коста. Досвід та талант спікерів допоміг розкрити по-новому гастрономічний потенціал звичних та знайомих продуктів. 

Туризм

Подібні заходи у різних куточках країни дають можливість розвиватися та отримувати новий досвід, техніки, рецептури, подачі та відкривати нові смаки без зміни локації. Отримані знання будуть поширені в рамках спільноти українських шефів та доступні для здобувачів ЛНТУ.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи