Перейти до основного вмісту

Кафедра харчових технологій та хімії ЛНТУ активно співпрацює з одним із найкращих хлібозаводів у нашій країні ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ», що сприяє отриманню здобувачами вищої освіти ОП «Харчові технології» практичних вмінь та навичок під час вивчення навчальних дисциплін «Технологія хліба та хлібобулочних виробів» і «Технологія кондитерського виробництва».

Представники ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» в черговий раз радо провели для здобувачів освіти груп ХТс-11 та ХТ-31 навчальну екскурсію.

Харчові технологіїХарчові технології


Галина Семенюк, начальник відділу виробництва, розповіла здобувачам освіти про асортимент та обсяги продукції підприємства, детально ознайомила із виробничою базою і технологічними процесами виробництва різних видів хліба, булочних та кондитерських борошняних виробів. Зокрема акцентувала увагу студентів на технології приготування заквасок та їх використання у рецептурі хліба. Під час навчальної екскурсії студенти мали змогу дегустувати свіжоспечений хліб та ароматні булочні вироби.

Харчові технологіїХарчові технології


Разом зі здобувачами освіти ОП «Харчові технології» ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» відвідали в.о. завідувача кафедри харчових технологій та хімії професор Ігор Дударєв, та викладачі: доцент Володимир Сай, доцент Світлана Панасюк, асистент Тамара Панащук.

Харчові технології

Матеріал підготував

Володимир САЙ