Перейти до основного вмісту

Сезон гарбуза - це чудовий привід порадувати студентів м’якими, ніжними і надзвичайно ароматними гарбузовими стравами. Проте, не кожний вміє їх приготувати. Здобувачі освіти зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» групи ГРС-21 із задоволенням поділяться досвідом. 

В межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанної справи» у навчальній лабораторія «Studyon cafe» Родін Олександр приготував смачні і корисні гарбузові напої (гарбузовий чай і напій з апельсином і імбиром), які не тільки зігріють, а ще й подарують гарний настрій та покращать здоров’я. 

гтргтр

Шайдурова Софія приготувала смачні і незвичайні млинці з гарбузом і яблуком. Значна перевага начинювання в тому, що її не смажили, ані запікали. Богдан Карпюк та Діана Шкіндер  поділились практичними навичками  приготуванням гарбузових кексів.

Доцент Оксана Громик зауважила, що кекси можна робити солоними, солодкими – ідеальні є обидва варіанта. А ще їх можна використовувати замість хліба – і теж буде надзвичайно смачно.

гтргтргтргтр

На закінчення заняття здобувачі освіти влаштували дегустацію гарбузових  страв, адже не знаючи рецептури, не завжди можна зрозуміти, що входить в їхній склад.

Проведення таких заходів дає можливість поглиблювати та вдосконалювати  професійні компетенції, яких набувають студенти внаслідок вивчення навчальної дисципліни.

гтргтргтргтргтр

Оксана Громик, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи