Сезон гарбуза - це чудовий привід порадувати студентів м’якими, ніжними і надзвичайно ароматними гарбузовими стравами. Проте, не кожний вміє їх приготувати. Здобувачі освіти зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» групи ГРС-21 із задоволенням поділяться досвідом.
В межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанної справи» у навчальній лабораторія «Studyon cafe» Родін Олександр приготував смачні і корисні гарбузові напої (гарбузовий чай і напій з апельсином і імбиром), які не тільки зігріють, а ще й подарують гарний настрій та покращать здоров’я.
Шайдурова Софія приготувала смачні і незвичайні млинці з гарбузом і яблуком. Значна перевага начинювання в тому, що її не смажили, ані запікали. Богдан Карпюк та Діана Шкіндер поділились практичними навичками приготуванням гарбузових кексів.
Доцент Оксана Громик зауважила, що кекси можна робити солоними, солодкими – ідеальні є обидва варіанта. А ще їх можна використовувати замість хліба – і теж буде надзвичайно смачно.
На закінчення заняття здобувачі освіти влаштували дегустацію гарбузових страв, адже не знаючи рецептури, не завжди можна зрозуміти, що входить в їхній склад.
Проведення таких заходів дає можливість поглиблювати та вдосконалювати професійні компетенції, яких набувають студенти внаслідок вивчення навчальної дисципліни.
Оксана Громик, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи