Перейти до основного вмісту

В рамках співпраці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і кав'ярні «Золотий дукат», була виконана науково-технічна розробка «Проектування інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності Луцька».

Розробка має вагоме теоретичне та прикладне значення й передбачає розробку рекомендацій щодо оцінки ресурсів індустрії гостинності та посилення конкурентних переваг Луцька в системі індустрії гостинності України.

Туризм

Досягнення  мети роботи зумовило необхідність визначення і розв’язання наступних завдань:

  • Дослідити тенденції розвитку підприємств індустрії гостинності міста Луцька
  • Систематизувати умови та чинники,які впливають на розвиток індустрії гостинності міста
  • Обґрунтувати якісні характеристики послуг та визначити напрямки підвищення якості обслуговування на підприємствах індустрії гостинності Луцька на матеріалах кав’ярні «Золотий дукат»
  • Розробити практичні рекомендації для інформаціно-консультаційного забезпечення кав’ярні «Золотий дукат»
Туризм


Виконавцями роботи виступили: проф. Матвійчук Л.Ю., доц. Зубехіна Т.В., доц. Сидорук С.В.  Вітаємо колег та бажаємо успіхів, нових здобутків в науковому полі!

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи