В рамках співпраці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і кав'ярні «Золотий дукат», була виконана науково-технічна розробка «Проектування інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності Луцька».
Розробка має вагоме теоретичне та прикладне значення й передбачає розробку рекомендацій щодо оцінки ресурсів індустрії гостинності та посилення конкурентних переваг Луцька в системі індустрії гостинності України.
![Туризм](/sites/default/files/inline-images/IMG_5154.jpeg)
Досягнення мети роботи зумовило необхідність визначення і розв’язання наступних завдань:
- Дослідити тенденції розвитку підприємств індустрії гостинності міста Луцька
- Систематизувати умови та чинники,які впливають на розвиток індустрії гостинності міста
- Обґрунтувати якісні характеристики послуг та визначити напрямки підвищення якості обслуговування на підприємствах індустрії гостинності Луцька на матеріалах кав’ярні «Золотий дукат»
- Розробити практичні рекомендації для інформаціно-консультаційного забезпечення кав’ярні «Золотий дукат»
![Туризм](/sites/default/files/inline-images/IMG_5155.jpeg)
Виконавцями роботи виступили: проф. Матвійчук Л.Ю., доц. Зубехіна Т.В., доц. Сидорук С.В. Вітаємо колег та бажаємо успіхів, нових здобутків в науковому полі!
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи