Перейти до основного вмісту

28 листопада 2023 року відбулось обговорення освітніх програм спеціальності 181 Харчові технології з представниками академічної спільноти. Захід проводився в онлайн-режимі.

ТОПВ

До обговорення долучилися науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти України, які готують фахівців спеціальності 181 Харчові технології. На зустрічі були присутні завідувач кафедри «Харчові технології та готельно-ресторанна справа» д.т.н., проф. Олеся Прісс, д.т.н., проф. Марина Сердюк, доц. Надія Загорко, к.т.н., доц. Тетяна Колісниченко (Таврійський державний агроекологічний університет імені Дмитра Моторного), завідувачка кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування Державного біотехнологічного університету д.т.н., проф. Вікторія Євлаш, д.т.н., проф. кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету Владислав Сухенко, завідувач кафедри технологій і обладнання переробних виробництв, к.с.-г.н., доц. Сергій Голячук та к.т.н., доц. Світлана Панасюк (Луцький національний технічний університет).

ТОПВ


Гарант ОНП «Харчові технології» третього (освітньо-наукового рівня) д.т.н., проф. Олеся Прісс презентувала освітньо-наукову програму, яка реалізується на кафедрі ХТГРС ТДАУ ім. Дмитра Моторного. Була схвалена структура ОНП, перелік освітніх компонент, відмічена їхня логічна послідовність. Також були представлені ОПП «Індустрія здорового харчування» ОР «Магістр» (гарант ОПП проф. Марина Сердюк) та ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» (гарант ОП доц.Тетяна Колісниченко). 
 

ТОПВТОПВ


ОПП «Крафтові  харчові технології» ОР «Магістр», яка реалізується на кафедрі ТОПВ ЛНТУ, презентувала доц. Світлана Панасюк. Колеги висловили позитивні відгуки щодо мети і основного фокусу ОПП, структури ОПП. Запропоновано збільшити кількість кредитів з ОК «Крафтові харчові технології».

ТОПВ

Учасники обговорення освітніх програм подякували організаторам за проведення онлайн-зустрічі, а також колегам за обмін досвідом в реалізації освітніх програм та надані цінних рекомендацій щодо їхнього удосконалення.

 

Підготувала Світлана ПАНАСЮК