Перейти до основного вмісту

22 вересня 2023 року проведена онлайн-лекція для здобувачів освіти  першого та другого рівнів вищої освіти зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», від директора ГО  «Ресторанна гільдія», учасника Клубу Шеф-дипломатів при МЗС України, співзасновника центру Profi club, викладача Інституту післядипломної освіти НУХТ, партнера кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ Богдана Михайлова. Тема лекції: «Особливості кадрової політики суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу в умовах війни».

ГРСГРСГРСГРСГРС

Лектор акцентував увагу на дотриманні стандартів НАССP, френдлі сервісу, організаційних комунікацій, професійному розвитку персоналу, інноваційних підходах в адаптації персоналу,  розвитку командної роботи, способах мінімізації ризиків, sorry-сервісі. Лектор зауважив, що Carlo Petrini, засновник Міжнародного руху Slow Food, який пропагує модель підтримки та захисту крафтового бізнесу та розвитку локальних традицій харчування, який активно розвивається в Україні.

ГРСГРСГРСГРС


Члени ГО«Ресторанна гільдія» професор Людмила Матвійчук, доцент Оксана Громик, доцент Світлана Сидорук активно беруть участь у консультуванні та обміні досвідом між працівниками сфери ресторанного бізнесу. 

ГРСГРСГРСГРС

Оксана Громик,  доцент  кафедри туризму та готельно-ресторанної справи