Перейти до основного вмісту

Здобувачі та викладачі освітньо-професійної програми «Харчові технології та ресторанне господарство» другого (магістерського) рівня вищої освіти відвідали виробництво крафтового пива LUCHAN. На підприємстві їх ознайомили з історією виробництва пива у світі і в нашому регіоні, зокрема значна увага була приділена першим у Луцьку броварням Вацлава Земана та братів Шнайдерів. Серед учасників заходу виконавці проекту  "Прискорення інноваційної діяльності та підприємницької майстерності у закладах вищої освіти"/ "Accelerating Innovation and Entrepreneurial Excellence in Higher Education Institutes" (Accent Project).

ТОПВТОПВ

Технолог пивоварні ознайомив здобувачів з асортиментом крафтового пива LUCHAN та особливостями його виробництва. Була продемонстрована сировина (різні типи солоду та хмелю), яка використовується на виробництві. Він зазначив, що крафтові виробництва зорієнтовані на місцевих споживачів, на їхні смакові уподобання.

ТОПВТОПВ

На його думку, крафтове виробництво дозволяє експериментувати з місцевою сировиною (різноманітними ягодами та плодами) для отримання нових смаків пива, що дозволить задовільнити найвибагливіші уподобання споживачів. Також здобувачів ознайомили з виробничою інфраструктурою підприємства, що дозволяє отримати високоякісний та безпечний продукт.

ТОПВТОПВТОПВ

 Ігор ДУДАРЄВ