Перейти до основного вмісту

Підвищенню якості фахової підготовки здобувачів сприяє проведення виробничих екскурсій, гостьових лекцій, практичних занять фахівцями харчової галузі.

24 жовтня 2023 року на базі ТОВ «АЙС-ФУДС»було проведене практичне заняття з управління якістю та безпечністю харчових продуктів для здобувачів освітніх програм «Харчові технології» та «Крафтові харчові технології». 

ТОВ «АЙС-ФУДС» займається виробництвом морозива, заморожених плодово-ягідних та вітамінних чаїв, соків, піци, бургерів, тортів для українських споживачів, а також експортує солодку продукцію у європейські країни.

Харчові технологіїХарчові технології


Директор з якості Людмила Бадинчук розповіла про особливості впровадження системи НАССР на виробництві, приймання сировини, проведення лабораторних досліджень. Особливу увагу спікерка звернула на аналізі небезпечних чинників при виробництві морозива, визначення контрольних критичних точок та ведення документації.

Харчові технології


Начальник з виробництва та головний технолог Світлана Савицька ознайомила з асортиментом продукції, що випускає ТОВ «АЙС-ФУДС», роботою технологічних ліній з виробництва та пакування морозива, заморожених чаїв і соків, а також роботою лабораторій з визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників продукції.

Харчові технології

Студенти також мали можливість продегустувати зразки морозива та заморожених плодово-ягідних чаїв.

Харчові технології


Щиро вдячні керівництву ТОВ «АЙС-ФУДС» за надану можливість проведення практичного заняття, а також Людмилі Бадинчук та Світлані Савицькій за цікаву та корисну інформацію.

 

Світлана ПАНАСЮК, доцент кафедри ТОПВ