Перейти до основного вмісту

Триває співпраця кафедри харчових технологій та хімії ЛНТУ з ТОВ «Забіяка», в межах якої 19 квітня 2024 року здобувачі освітніх програм «Харчові технології» та «Крафтові харчові технології» відвідали потужності підприємства, що спеціалізується на виробництві широкого асортименту напівфабрикатів з м’яса та ковбас за сімейними й оригінальними рецептурами.

Харчові технології


Під час екскурсії здобувачів ознайомили з організацією виробництва, асортиментом продукції підприємства та технологією її виготовлення. Технолог підприємства розповів здобувачам про особливості технологічних процесів виробництва різних ковбас, сировину, яка використовується на виробництві, та яким чином проходить контроль якості й безпечності готової продукції.

Харчові технологіїХарчові технології


Здобувачам було цікаво побачити роботу сучасного технологічного обладнання м’ясної галузі, що дозволило закріпити набуті знання під час навчання. Працівники підприємства акцентували увагу на важливості дотримання вимог з охорони праці й особистої гігієни на виробництві та проведення санітарного оброблення виробничих приміщень й обладнання для забезпечення випуску безпечної продукції для споживачів.

Також під час відвідування підприємства проф. Ігор Дударєв, доц. Ірина Тараймович та асистент Тамара Панащук перевірили виконання індивідуального плану навчання здобувачів ОП «Харчові технології» Юрія Маркіна та ОПП «Крафтові харчові технології» Андрія Романюка, які проходять навчання за дуальною формою освіти на ТОВ «Забіяка» в межах укладених договорів. Така форма освіти дозволяє здобувачам поєднувати навчання з роботою за спеціальністю на підприємствах харчової галузі, що сприяє у підготовці висококваліфікованих фахівців. 
 

Харчові технології

Кафедра харчових технологій та хімії вдячна ТОВ «Забіяка» за сприяння у підготовці фахівців для харчової промисловості України та сподівається на подальшу плідну співпрацю! 

 

Матеріал підготував 

Ігор Дударєв