Студентка ОП Готельно-ресторанна справа освітнього рівня магістр Волошенюк Ірина стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу кулінарного мистецтва «Битва смаків». Так, в рамках номінації «Другі страви», вікової категорії «Молодь» конкурсна робота «Волинське ціп’я» виборола перше місце.
![ГТР](/sites/default/files/inline-images/0-02-05-3e3a58a7e99c9a7fa0df6be39cecc99d90032ed987e2494a19220fb03ae78725_d35c8930df47cdc5.jpg)
Специфіка конкурсу полягала не лише у приготуванні унікальної страви, але й в презентації процесу «кулінарної магії» та власне особливостей й специфіки готового виробу. Під керівництвом к.е.н., доц. Світлани Сидорук на базі навчально-тренувальної лабораторії «Study ON cafе» здобувачка продемонструвала високі кулінарні здібності з приготування страви, а також комунікаційний хист та харизму в процесі представленні конкурсної роботи «Волинське ціп’я», що й забезпечило перемогу.
Вітаємо керівника та здобувачку із перемогою та бажаємо нових успіхів та звершень у царині кулінарного мистецтва.
![ГТР](/sites/default/files/inline-images/0-02-05-6f0de7ae9bc1ee39b628a6b9d19dabc9e9d719a2df0dd8673e58b63e8653179e_7b104bb45c4195eb.jpg)
![ГТР](/sites/default/files/inline-images/0-02-05-eba61984dd1e81d6bdc20ae5e7f86baf722ad6cfd0abd9f09540d8b92caf5b95_1c4d25ba4bbdf661.jpg)
![ГТР](/sites/default/files/inline-images/0-02-05-24dabc3b4f7cec75cc37847251fa1a8f700c2f1457f4f8fc52ad9aa94864c713_48be1b70a4d6ddc5.jpg)
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи