Перейти до основного вмісту

Студентка ОП Готельно-ресторанна справа освітнього рівня магістр Волошенюк Ірина стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу кулінарного мистецтва «Битва смаків». Так, в рамках номінації «Другі страви», вікової категорії «Молодь» конкурсна робота «Волинське ціп’я» виборола перше місце.

ГТР

Специфіка конкурсу полягала не лише у приготуванні унікальної страви, але й в презентації процесу «кулінарної магії» та власне особливостей й специфіки готового виробу. Під керівництвом к.е.н., доц. Світлани Сидорук на базі навчально-тренувальної лабораторії «Study ON cafе» здобувачка продемонструвала високі кулінарні здібності з приготування страви, а також комунікаційний хист та харизму в процесі представленні конкурсної роботи «Волинське ціп’я», що й забезпечило перемогу.

Вітаємо керівника та здобувачку із перемогою та бажаємо нових успіхів та звершень у царині кулінарного мистецтва.

ГТРГТРГТР

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи