Перейти до основного вмісту

Студенти ЛНТУ вивчали особливості роботи кондитерської фабрики

А ви готові до прийняття обгрунтованих рішень? Студенти спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» ознайомлювалися з технологіями прийняття рішень на прикладі конкретних підприємств. 

20.05.2021 кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи спільно з кафедрою технологій та обладнання переробних виробництв організовано поїздку студентів спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» у смт. Колки Волинської області на виробничі потужності ТОВ «ТВК «ВОЛДІ». Це підприємство працює під брендом CHOCOBOOM та виробляє солодощі, які не містять шкідливих речовин.

Студенти групи ГРС-21 та ТР-11 мали змогу ознайомитися з технологіями прийняття рішень на прикладі цього підприємства, досліджували особливості виробництва, технологічний процес, маркетингову та збутову політику. Спілкувалися з керівником виробництва, який розповів, що в основному продукція іде на експорт та розміщується у великих торгових марках ТамТам, Сільпо, Велмарт.

Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Світлана Сидорук, доцент Юлія Дащук та професор Оксана Полінкевич попросили керівництво розповісти про особливості вирішення конфліктних ситуацій на підприємстві, розказати про основні компетенції, які є важливими при працевлаштуванні. На їхнє прохання проведено тренінг для студентів з комунікації за матеріалами ролика про історію створення та маркетингові технології у діяльності кондитерської фабрики. 

Студенти отримали солодкі подарунки та впевнилися, що підвищить їхню конкурентоспроможність на ринку праці знання іноземних мов, уміння комунікувати, вирішувати конфлікти та бути стресостійким, відданість справі та інноваційний підхід до всього. Активно задавали запитання фахівцям студенти групи ГРС -21 Роман Ціпан, Дмитро Будько, Аліна Демусь, ТР-41 - Юлія Голодевич, Аліна Гроголь, Соломія Кокот, Дмитро Вінтюк, Арсен Комар.

В.о. зав. кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Оксана Полінкевич