Перейти до основного вмісту

Фахівці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи постійно працюють над підвищенням прикладних вмінь та навичок студентів. Хорошим підґрунтям для такої роботи є функціонування  на базі кафедри навчальної лабораторії «Study ON cafe», де студенти, в рамках проведення навчальних дисциплін, практик можуть отримувати фахові вміння та знання.

туризм

Власне, в рамках дисципліни «Організація готельно-ресторанної справи», для студентів ОП «Туризм» бакалаврського рівня було проведене змістовне практичне заняття. Так, здобувачі мали можливість самостійно продемонструвати навички з приготування та подачі страв з використанням осіннього інгредієнту – «гарбуза». Серед представлених виробів студентів були: гарбузове тірамісу, гарячий салат з печеним гарбузом, гарбузово-цедрова запіканка.

Оцінювали приготовлені страви викладачі кафедри д.е., проф.. Матвійчук Л.Ю., к.е.н., доц.. Сидорук С.В., к.е.н., доц. Дащук Ю.Є. та  студенти. Усі одноголосно відзначили неймовірні смакові якості приготованої їжі.

туризмтуризмтуризмтуризм

До слова, подібні заходи проводяться на постійні основі на базі навчальної лабораторії «Study ON cafe» у рамках роботи гуртка «Туризм та гостинність як тренд життя сучасної молоді».

Студенти продемонстрували високий рівень теоретичних знань і набули практичних навичок, що дозволять їм у майбутньому реалізуватись як конкурентоспроможні і висококваліфіковані фахівці у сфері індустрії гостинності.

туризмтуризм

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи