Перейти до основного вмісту

В рамках тижня кафедри технологій і обладнання переробних виробництв, з нагоди відзначення 15 жовтня Дня працівників харчової промисловості та 16 жовтня - Всесвітнього дня продовольства в ЛНТУ провели Міжнародний семінар «Інноваційні технології харчової галузі».

ТОПВТОПВ ТОПВТОПВТОПВТОПВТОПВТОПВ


У семінарі взяли участь:

  • компанія «ДМИТРУК-ФУДЗ» (керівник відділу корпоративних комунікацій та PR Катерина Дубойська,  керівник виробництва Катерина Куліш та головний інженер Валерій Кухарчук);
  • компанія ТЗОВ «ЗАБІЯКА» (заступник директора з якості Юрій Маркін);
  • ПАТ «Волиньхолдінг» (технолог з розвитку нової продукції Ірина Войтович);
  • ТОВ «Айс-Фудс» (директор з якості Людмила Бадинчук);
  • за участі партнера – фірми «Janex» м. Янов Любельський Польща (генеральний директор Ян Чупак  та представники фірми і волонтери Генріх Кошчельний та Роберт Гольчук).
ТОПВТОПВТОПВТОПВТОПВТОПВТОПВТОПВ


В ході семінару представники продовольчих компаній показали у відеопрезентаціях та розповіли про свої виробництва та інноваційні технології і продукти, що вони випускають. Представники ТзОВ ДМИТРУК-ФУДЗ посередництвом дегустації своїх інноваційних продуктів провели онлайн опитування про вподобання та переваги м’ясних снеків.

ТОПВТОПВТОПВТОПВТОПВТОПВТОПВ


Кафедра ТОПВ