В рамках тижня кафедри технологій і обладнання переробних виробництв, з нагоди відзначення 15 жовтня Дня працівників харчової промисловості та 16 жовтня - Всесвітнього дня продовольства в ЛНТУ провели Міжнародний семінар «Інноваційні технології харчової галузі».
У семінарі взяли участь:
- компанія «ДМИТРУК-ФУДЗ» (керівник відділу корпоративних комунікацій та PR Катерина Дубойська, керівник виробництва Катерина Куліш та головний інженер Валерій Кухарчук);
- компанія ТЗОВ «ЗАБІЯКА» (заступник директора з якості Юрій Маркін);
- ПАТ «Волиньхолдінг» (технолог з розвитку нової продукції Ірина Войтович);
- ТОВ «Айс-Фудс» (директор з якості Людмила Бадинчук);
- за участі партнера – фірми «Janex» м. Янов Любельський Польща (генеральний директор Ян Чупак та представники фірми і волонтери Генріх Кошчельний та Роберт Гольчук).
В ході семінару представники продовольчих компаній показали у відеопрезентаціях та розповіли про свої виробництва та інноваційні технології і продукти, що вони випускають. Представники ТзОВ ДМИТРУК-ФУДЗ посередництвом дегустації своїх інноваційних продуктів провели онлайн опитування про вподобання та переваги м’ясних снеків.
Кафедра ТОПВ