Перейти до основного вмісту

В Луцькому національному технічному університеті на кафедрі харчових технологій та хімії відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Крафтові харчові технології».

курсові

Мета виконання курсової роботи – це систематизація та закріплення теоретичних й практичних знань з інноваційних харчових технологій, перевірка здатності застосовувати набуті знання та навички під час постановки й розв’язання практичних задач, пов’язаних з удосконаленням технологій харчових виробництв, а також з підвищенням поживної цінності харчових продуктів.

На захисті кожен студент представляв власні розробки харчових продуктів (напоїв, хлібобулочних, м’ясних, снекових, кисломолочних та кондитерських виробів, консервованої продукції тощо) з використанням інноваційних інгредієнтів у рецептурі, а також технології їх виробництва. 

Під час захисту курсових робіт здобувачі продемонстрували набуті знання щодо розв’язання проблем у галузі харчових технологій, вміння використовувати теоретичні знання для розроблення харчових продуктів функціонального призначення та підвищеної харчової цінності. 

курсові

Комісія у складі гаранта ОПП «Крафтові харчові технології», професора Ігоря Дударєва, викладачки дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв», доцента Світлани Панасюк та доцента кафедри ХТХ Ірини Тараймович заслухала презентації. 

Члени комісії відзначили хорошу підготовку студентів, перспективні розробки харчових продуктів, зокрема побажали успіхів у подальшій науково-дослідній роботі.