Перейти до основного вмісту

Дегустація як важливий інструмент
оцінки якості продукції

3 листопада 2015 року з ініціативи доцентів кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Валентини Ткачук та Тетяни Ярошевич відбулася зустріч студентів-товарознавців з начальником відділу збуту ТзОВ «Волиньагропродукт» Тарасом Морозом.

 

Тарас Мороз розповів студентам про особливості технології виробництва хліба, про широкий асортимент продукції, що випускає підприємство. Також гість відзначив важливість підготовки фахових товарознавців у сучасній роздрібній торгівлі.

Студенти-товарознавці підготували презентацію і провели дегустаційну оцінку зразків чіабати (аналог італійського білого хліба, що виготовляється з пшеничного борошна та дріжджів (або на пшеничній заквасці) з додаванням оливкової олії), оформили дегустаційні листи, засвідчивши їх високу якість.

Це перша дегустація і вона є лише початком у рамках співпраці Луцького НТУ з ТзОВ «Волиньагпропродукт».

Валентина Ткачук,
доцент кафедри товарознавства
та експертизи в митній справі