Перейти до основного вмісту

КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС
ВІД СТУДЕНТІВ-ТУРИСТІВ

13 грудня на кафедрі туризму та цивільної безпеки відбувся майстер-клас з приготування та дегустації страв, який влаштували студенти-туристи третього курсу Луцького НТУ. Мета заходу – перевірка набутих знань студентів з дисципліни «Кулінарна етнологія».

 

Головне завдання, яке стояло перед студентами – показати національну кухню певної країни та заохотити туристів відвідати її. Студенти підійшли до виконання завдань досить креативно: демонстрували звичаї і традиції національної кухні, розповідали про особливості смаків народу країни та ділилися рецептами приготування національних страв. Цікаво, що страви, котрі були представлені, студенти готували власноруч. Від такої кількості страв і святкового оформлення важко було встояти та не піддатися спокусі скуштувати ці витвори кулінарних майстрів.

 

 Майбутні професіонали у сфері обслуговування не вперше долучаються до заходів такого типу, адже їхня професія вимагає постійного вдосконалення майстерності. І це підтверджується сертифікатами, які наші студенти отримали при проходженні практики в SPA Panorama Morska (Республіка Польща).

Інна Тищук,
куратор груп ТР-21