Перейти до основного вмісту

Здобувачі освітньо-професійної програми «Харчові технології та ресторанне господарство» другого (магістерського) рівня вищої освіти відвідали ТзОВ «Забіяка», де було проведене заняття в межах дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанного господарства», на якому вони ознайомилися із сучасними технологіями виробництва ковбасних виробів та м’ясних делікатесів. Захід відбувся за проектом "Прискорення інноваційної діяльності та підприємницької майстерності у закладах вищої освіти"/ "Accelerating Innovation and Entrepreneurial Excellence in Higher Education Institutes" (Accent Project).

ТОПВ

Під час виїзного заняття здобувачі мали змогу побачити як проходить технологічний процес від первинного оброблення сировини до пакування готових виробів на сучасному технологічному обладнанні з дотриманням усіх вимог системи НАССР, необхідних для виробництва якісного та безпечного харчового продукту.

Групою забезпечення освітньої програми у складі проф. Ігоря Дударєва, доцентів Світлани Панасюк, Володимира Сая, Ірини Тараймович та Василини Шемет також були обговорені з представниками підприємства можливості подальшої співпраці в напрямі підготовлення здобувачів, зокрема щодо можливості проходження практики здобувачами, стажування викладачів, проведення гостьових лекцій фахівцями підприємства тощо.

ТОПВ

 Ірина ТАРАЙМОВИЧ