Перейти до основного вмісту

Практичні заняття кафедри ПАВП

на ПАТ «Луцьк-Фудз»

 Студенти третього курсу технологічного факультету (група ІМ-32) під керівництвом викладачів кафедри ПАВП (доц. Валецький Б.П., доц. Крестьянполь О.А., доц. Крестьянполь Л.Ю., ас. Великий О.А., зав. лаб. Єрьомін В.А., лаб. Каліновська І.М.) відвідали ПАТ «Луцьк-Фудз».

Публічне Акціонерне товариство «Луцьк-Фудз» - відомий український виробник бакалійної продукції, передове підприємство, що спеціалізується на виробництві високоякісних продуктів харчування, а саме: томатних соусів та пасти, аджики, гірчиці, кетчупів, натуральних і столових оцтів. В арсеналі підприємства є три основні торгові марки: «Руна», «Рідний край», «Срібниця», які добре відомі в Україні та за її межами.

Цікаву та пізнавальну екскурсію підприємством для студентів провела начальник цеху по виробництву соусів томатних та майонезів Оксана  Пянтковська,  яка ознайомила студентів з історією розвитку підприємства, його ринками збуту, особливостями й організацією виробничого процесу та показала виробничі і складські приміщення.

Студенти мали можливість спостерігати та вивчити роботу персоналу підприємства, поцікавитися виробничими, фінансовими та організаційними моментами в діяльності ПАТ «Луцьк Фудз». А також вони побачили як теоретичні знання, які вони здобувають в університеті, можна втілити на практиці у виробництві. Студентів також проконсультували щодо можливості сезонного працевлаштування на підприємстві.

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації ПАТ «Луцьк-Фудз» та начальнику цеху по виробництву соусів томатних та майонезів Оксані Пянтковській за надану можливість відвідати компанію, високий професіоналізм  та щире відношення в проведенні цікавої та змістовної екскурсії, бажаємо процвітання та надійних партнерів.

 

 

Іванна Каліновська,
т.секретар кафедри ПАВП