- У Луцькому НТУ розмовляли про булінг
- Шановні студенти першого та другого курсу спеціальності «Харчові технології» (тьюторіум)
- Відомі ресторатори та підприємці про те, як вдосконалити навчання у Луцькому НТУ
- Нові підходи і пропозиції: випускники Луцького НТУ вдосконалюють освітні програми
- Сучасне лабораторне обладнання та інноваційні технології у Луцькому НТУ
- Студентів ознайомили з основними принципами академічної доброчесності
- Викладачі та студенти кафедри ТОПВ пройшли базовий курс з НАССР
- Обговорення освітніх програм спеціальності 181 Харчові технології
- У Луцькому НТУ вебінар з процесу виготовлення емульгованих продуктів
- Розпочато серію семінарів з вдосконалення освіти Луцького НТУ
- Управління ризиками з харчової безпеки в умовах сьогодення
- Сомельє як професія: онлайн зустріч у Луцькому НТУ
- Здобуття Soft skills студентами спеціальності Харчові технології
- Неформальна освіта в сфері інтелектуальної власності
- Лекція від виробничника для студентів спеціальності Харчові технології
- Смачні та корисні фріпси: науково-дослідна робота студентів харчової промисловості
- Результати обговорення ОП «Харчові технології та ресторанне господарство» на кафедрі ТОПВ Луцького НТУ
- Громадське обговорення освітніх програм на кафедрі ТОПВ Луцького НТУ
- Студенти Луцького НТУ створили рецептуру смачнющих фрипсів з насінням льону
- На кафедрі ТОПВ відбувся захист комплексних практичних індивідуальних завдань