Перейти до основного вмісту

В.о.завідувача кафедри: д.т.н., професор

Дударєв Ігор Миколайович

Телефон: (0332) 74-61-36

E-mail:  foodchem@lntu.edu.ua

43018, м. Луцьк, вул. Львівська, 75, ауд. 149.

123

 

Науковці ЛНТУ пройшли стажування у Технічному університеті «Гірнича академія Фрайберга» (Німеччина)

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію професора Луцького національного технічного університету

Обери своє: в ЛНТУ відбулося знайомство із факультетом митної справи, матеріалів та технологій

Майстер-клас з цукрової флористики для здобувачів спеціальності Харчові технології

Для студентів ФММТ пройшла лекція запрошеного професора з інжинірингу інфраструктури крафтових харчових виробництв

Зі смаком, традиціями та… кар’єрним зростанням: студентів ЛНТУ запрошують до команди ТМ «Торчин» 

Студентка ФАБД презентувала логотип, створений для кафедри харчових технологій та хімії ЛНТУ  

Навчальна екскурсія здобувачів освіти ОП «Харчові технології» на ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ»  

В ЛНТУ відбулася студентська олімпіада з харчових технологій 

Підготовка юних хіміків до Всеукраїнської учнівської олімпіади на базі ЛНТУ

Обговорення освітніх програм спеціальності «Харчові технології» з власниками та представниками харчових виробництв

Обговорення освітніх програм зі здобувачами вищої освіти на кафедрі харчових технологій та хімії

ЛНТУ на першому Міжнародному форумі «Be vegan. Progress. Trust yourself»

ЛНТУ розширює співпрацю у сфері харчових технологій та спорту

Професор ЛНТУ увійшов до складу Ради при Держслужбі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів 

Обговорення Освітніх програм спеціальності 181 Харчові технології з академічною спільнотою

Команди ЛНТУ гідно представили власні новітні розробки на фіналі Lab2Market UA 

Обговорення ОПП «Крафтові харчові технології» з представниками академічної спільноти

На  ФММТ обговорювали питання академічної доброчесності в навчальному процесі

На кафедрі ТОПВ відбувся захист комплексних практичних індивідуальних завдань

Багатошарові чипси - візитка проєкту команди ЛНТУ

В ЛНТУ відбувся хакатон #StartUpBranches #EatMeDrinkMe  

Професор ЛНТУ взяв участь у зустрічі представників університетів-партнерів проєкту AccEnt

Практичне заняття з управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Всесвітній день продовольства в ЛНТУ

Шлях до успіху: екскурсія на кондитерську фабрику «Ярич»  

Студенти та викладачі ЛНТУ обговорювали інноваційні технології на базі ТзОВ «Волинь-зерно-продукт» 

Студенти та викладачі ФММТ влаштували благодійний ярмарок смаколиків

Харчування для тих, хто піклується про здоров’я: засновниця веган-арт-кафе в ЛНТУ

А що ви знаєте про академічну доброчесність?! «Доброчесний брейн-ринг»  в ЛНТУ

Business-Profy-Day:в ЛНТУ відбувся масштабний фестиваль професій

Лекція-тренінг для студентів ФММТ «Кондитерська: шлях від домашньої кухні до крафтового виробництва»

Освітні програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Освітня програма «Харчові технології»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:

  • Обговорення ОП
  • Зміни в ОП

Результати опитування стейкхолдерів ОП:

  • Результати опитування здобувачів
  • Результати опитування роботодавців
  • Результати опитування академічної спільноти
  • Результати опитування випускників ОП

Виконання НПП ліцензійних умов


 

Освітня програма «Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:

  • Обговорення ОП
  • Зміни в ОП

Результати опитування стейкхолдерів ОП:

  • Результати опитування здобувачів
  • Результати опитування роботодавців
  • Результати опитування академічної спільноти
  • Результати опитування випускників ОП

Виконання НПП ліцензійних умов

Освітня програма другого (магістерського) рівня вищої освіти

Освітня програма «Крафтові харчові технології»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:

  • Обговорення ОП
  • Зміни в ОП

Результати опитування стейкхолдерів ОП:

  • Результати опитування здобувачів
  • Результати опитування роботодавців
  • Результати опитування академічної спільноти
  • Результати опитування випускників ОП

Виконання НПП ліцензійних умов

Освітня програма третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти

Освітня програма «Харчові технології»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:

  • Обговорення ОП
  • Зміни в ОП

Результати опитування стейкхолдерів ОП:

  • Результати опитування здобувачів
  • Результати опитування роботодавців
  • Результати опитування академічної спільноти
  • Результати опитування випускників ОП

Виконання НПП ліцензійних умов

Освітня програма "Харчові технології" (бакалаврський рівень вищої освіти)
Освітня програма "Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини" (бакалаврський рівень вищої освіти)
Освітньо-професійна програма "Крафтові харчові технології" (магістерський рівень вищої освіти)
Освітньо-наукова програма "Харчові технології" (освітньо-науковий рівень вищої освіти)
Співпраця

Договори про співпрацю
Наукові напрями

Наукові теми та договори

Наукові заходи

Наукові досягнення здобувачів
Наукові досягнення НПП

Звіти кафедри про наукову та науково-технічну діяльність
Міжнародна мобільність НПП

1

 

7

4

Міжнародна мобільність здобувачів

1

2

3

4

Подвійний диплом
Міжнародні проєкти