



Освітня програма «Харчові технології»
Відгуки на ОП
Силабуси професійних дисциплін вільного вибору
Навчально-методичне забезпечення ОП:
Результати моніторингу ОП:
Результати опитування стейкхолдерів ОП:
Виконання НПП ліцензійних умов
Освітня програма «Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини»
Відгуки на ОП
Навчально-методичне забезпечення ОП:
Результати моніторингу ОП:
Результати опитування стейкхолдерів ОП:
Виконання НПП ліцензійних умов
Освітня програма «Крафтові харчові технології»
Силабуси професійних дисциплін вільного вибору
Кваліфікаційні магістерські роботи
Інформаційні матеріали (курсова та кваліфікаційна роботи)
Навчально-методичне забезпечення ОП:
Усі електронні ресурси доступні читачам через web-сайт бібліотеки ЛНТУ: http://library.lntu.edu.ua/
У ЛНТУ функціонує Інституційний репозитарій, доступ до якого надається авторизованим користувачам через web-сайт: http://lib.lntu.edu.ua
Результати моніторингу ОП:
Результати опитування стейкхолдерів ОП:
Результати опитування роботодавців
Результати опитування академічної спільноти
Результати опитування випускників ОП
Освітня програма «Харчові технології»
Відгуки на ОП
Навчальний план ОП
Силабуси професійних дисциплін вільного вибору
Навчально-методичне забезпечення ОП:
Результати моніторингу ОП:
Результати опитування стейкхолдерів ОП:
Виконання НПП ліцензійних умов
Матеріально-технічна база університету
Наукова робота здобувачів 2025-2026:
Наукова робота здобувачів 2024-2025:










Консультативні послуги та психологічна підтримка