Перейти до основного вмісту

Завідувач кафедри:

 доктор технічних наук, професор

Дударєв Ігор Миколайович

Телефон: +380 (332)  74-61-36

E-mail:  foodchem@lntu.edu.ua

43018, м. Луцьк, вул. Львівська, 75, ауд. 149.

 1

23

 

Освітні програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Освітня програма «Харчові технології»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП

Силабуси професійних дисциплін вільного вибору


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:


Результати опитування стейкхолдерів ОП:


Виконання НПП ліцензійних умов


 

Освітня програма «Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:


Результати опитування стейкхолдерів ОП:


Виконання НПП ліцензійних умов

Освітня програма другого (магістерського) рівня вищої освіти

Освітня програма «Крафтові харчові технології»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП:

Проєкт ОП

Навчальний план ОП

Силабуси професійних дисциплін вільного вибору

Кваліфікаційні магістерські роботи

Інформаційні матеріали (курсова та кваліфікаційна роботи) 


Навчально-методичне забезпечення ОП:


Результати моніторингу ОП:

                - 2024

                 -2025


Результати опитування стейкхолдерів ОП:

 

Результати опитування роботодавців

Результати опитування академічної спільноти

Результати опитування випускників ОП


Стажування НПП (сертифікати)
Виконання НПП ліцензійних умов

Освітня програма третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти

Освітня програма «Харчові технології»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП

Силабуси професійних дисциплін вільного вибору


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:


Результати опитування стейкхолдерів ОП:

  • Результати опитування здобувачів
  • Результати опитування роботодавців
  • Результати опитування академічної спільноти
  • Результати опитування випускників ОП

Виконання НПП ліцензійних умов

Освітня програма "Харчові технології" (бакалаврський рівень вищої освіти)
Освітня програма "Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини" (бакалаврський рівень вищої освіти)
Освітньо-наукова програма "Харчові технології" (освітньо-науковий рівень вищої освіти)
Співпраця

Договори про співпрацю
Наукові напрями

Наукові теми та договори

Наукові заходи

 

Наукові досягнення НПП

Звіти кафедри про наукову та науково-технічну діяльність
Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства»
Міжнародна мобільність НПП

1

 

7

4

3

4

5

Міжнародна мобільність здобувачів

1

2

3

4

Подвійний диплом
Міжнародні проєкти