Перейти до основного вмісту

В.о.завідувача кафедри: д.т.н., професор

Дударєв Ігор Миколайович

Телефон: (0332) 74-61-36

E-mail:  foodchem@lntu.edu.ua

43018, м. Луцьк, вул. Львівська, 75, ауд. 149.

123

 

Освітні програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Освітня програма «Харчові технології»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:

  • Обговорення ОП
  • Зміни в ОП

Результати опитування стейкхолдерів ОП:


Виконання НПП ліцензійних умов


 

Освітня програма «Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:

  • Обговорення ОП
  • Зміни в ОП

Результати опитування стейкхолдерів ОП:

  • Результати опитування здобувачів
  • Результати опитування роботодавців
  • Результати опитування академічної спільноти
  • Результати опитування випускників ОП

Виконання НПП ліцензійних умов

Освітня програма другого (магістерського) рівня вищої освіти

Освітня програма «Крафтові харчові технології»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:


Результати опитування стейкхолдерів ОП:


Виконання НПП ліцензійних умов

Освітня програма третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти

Освітня програма «Харчові технології»

Стандарт вищої освіти

Освітня програма (ОП)

Відгуки на ОП

Проєкт ОП

Навчальний план ОП


Навчально-методичне забезпечення ОП:

  • Робочі програми ОП
  • Силабуси ОП
  • Навчально-методичне забезпечення ОП

Результати моніторингу ОП:

  • Обговорення ОП
  • Зміни в ОП

Результати опитування стейкхолдерів ОП:

  • Результати опитування здобувачів
  • Результати опитування роботодавців
  • Результати опитування академічної спільноти
  • Результати опитування випускників ОП

Виконання НПП ліцензійних умов

Освітня програма "Харчові технології" (бакалаврський рівень вищої освіти)
Освітня програма "Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини" (бакалаврський рівень вищої освіти)
Освітньо-професійна програма "Крафтові харчові технології" (магістерський рівень вищої освіти)
Освітньо-наукова програма "Харчові технології" (освітньо-науковий рівень вищої освіти)
Співпраця

Договори про співпрацю
Наукові напрями

Наукові теми та договори

Наукові заходи

Наукові досягнення здобувачів
Наукові досягнення НПП

Звіти кафедри про наукову та науково-технічну діяльність
Міжнародна мобільність НПП

1

 

7

4

Міжнародна мобільність здобувачів

1

2

3

4

Подвійний диплом
Міжнародні проєкти